Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

ALLXL (VolleybalXL)

VolleybalXL en SportenSpelXL

Scherm platform ALLXL

Bedrijfsnaam ALLXL (VolleybalXL)
KvK Nummer 64575179
Website www.volleybalxl.nl
Beschrijving onderneming Platform voor volleybaltrainers/leerkrachten onderwijs met oefeningen en gymlessen op beeld, trainingsplanner tools en meer.
Naam innovatie VolleybalXL en SportenSpelXL
Beschrijving innovatie VolleybalXL is een online platform gericht op volleybaltrainers. Volleybaltrainers kunnen hier een abonnement afsluiten en krijgen daarmee toegang tot 150+ oefeningen op beeld, een trainingsplanner en allerlei handige tools. Naast VolleybalXL is SportenSpelXL in het leven geroepen. Dit platform is gericht op leerkrachten en docenten uit het onderwijs en biedt inspiratie en oefeningen/spelletjes op beeld voor gymlessen.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Binnen de volleybalwereld was de roep om een dergelijk platform groot. Het aantal trainers/begeleiders nam af en het is voor vereniging moeilijk om nieuwe trainers te vinden. Door middel van een platform met oefeningen op beeld is het bedenken van trainingen binnen enkele klikken gedaan.
Ook binnen de gymwereld werd gemerkt dat het lastig is voor docenten (en ook studenten) om leuke, dynamische gymlessen te bieden. SportenSpelXL heeft als doel om makkelijk en leuke gymlessen te maken aan de hand van spelletjes en oefeningen op beeld.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Uniek. Er bestaan wel websites met oefeningen in PDF-vorm. Maar nog niet op beeld en in deze (geprofessionaliseerde) hoeveelheid. Daarnaast is de trainingsplanner waarbij trainingen gemaakt kunnen worden aan de hand van de oefeningen uniek.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact