Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

MultiBel BV

MultiBel BHV App

Bedrijfsnaam MultiBel BV
KvK Nummer 24259691
Website www.multibel.nl
Beschrijving onderneming MultiBel is een SaaS oproepsysteem waarmee u snel, eenvoudig en betrouwbaar een groep personen kunt alarmeren. Inzetgebieden zijn o.a. BHV alarmering, brand alarmering, IT alarmering, oproepen van interventieteams bij bedreigingen, en alarmering bij storing in het productieproces of supply chain.
Naam innovatie MultiBel BHV App
Beschrijving innovatie De BHV App van MultiBel is het moderne alternatief op piepersystemen. Met de BHV App van MultiBel kan u altijd de (aanwezige) bedrijfshulpverlening alarmeren via meerdere kanalen: push notificaties op de app, bellen naar 10 telefoonnummers per persoon, email, SMS, zelfs pagers kunnen worden gealarmeerd, net zo lang totdat de persoon de oproep bevestigd of afwijst.
Naast het alarmeren is het met MultiBel mogelijk om direct te communiceren doordat mensen direct in een conference call worden geplaats. Zo gaat geen tijd verloren.
Tevens is het met MultiBel mogelijk om altijd een inzicht te hebben in de aanwezigheid / beschikbaarheid van de BHV. Deze informatie kan gebruikt worden om de beschikbaarheid van de BHV te analyseren. Tevens maakt dit het oude aanwezigheidsbord overbodig.
MultiBel is veel meer dan alleen een BHV app. MultiBel alarmeert niet alleen via verschillende kanalen, MultiBel kan ook gestart worden via verschillende methoden: MultiBel App, telefonie, e-mail, SMS, semafoon, API koppelingen, etc.
Website innovatie https://www.multibel.eu/nl/bhv-app/
Noodzaak en belang van deze innovatie MultiBel heeft ervoor gekozen om een freemium aan te bieden (MultiBel Standaard). Voor kleinere organisaties is MultiBel Standaard veelal een voldoende oplossing om op een adequate manier de BHV te alarmeren. Inmiddels gebruiken circa 1.000 bedrijven onze (gratis) BHV oproep app.
Bijdrage aan een betere wereld Wij geloven dat een werkomgeving verbeterd kan worden door de snelle inzet van een BHV. Als zich, ondanks alle maatregelingen om ongelukken en bedreigingen te voorkomen, toch een incident voordoet kan met MultiBel op de meest eenvoudige manier, op middelen die voor iedereen beschikbaar zijn, hulp worden opgeroepen.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het oproepen van de BHV is niet nieuw; de manier waarop wij dat doen gelukkig wel.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact