Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Live Adviesdagen

iPublications BV, 69e plaats MKB Innovatie Top 100 2015

Slimmer en sneller zoeken dan Google

Razendsnel informatie zoeken kennen we al van Google maar de KnowledgeBase voegt hier nog een paar slimme en supersnelle functie(s) aan toe. iPublications  is een ambitieuze softwareontwikkelaar die zich richt op het schrijven van maatwerksoftware voor het koppelen van systemen. Door de jaren heen heeft iPublications een groot aantal koppelingen gerealiseerd, en beschikt over veel expertise. Recent heeft het bedrijf de iPublications KnowledgeBase ontwikkeld, een systeem om bestaande content op te nemen uit meerdere, bestaande systemen, zonder dat deze hiervoor aangepast hoeven te worden. Daarna kunnen medewerkers en/of klanten hierin razendsnel zoeken en relevante informatie terugvinden via desktop, mobiel of  tablet.

Tijdwinst

Organisaties beschikken vaak over veel kennis en content maar hebben dat nog onvoldoende centraal geborgd. Hierdoor kunnen medewerkers of klanten informatie moeilijk terugvinden en dat betekent dubbel werk, lang zoeken en toenemende support-druk en dus tijdsverlies. Naast de tijdwinst die de KnowledgeBase oplevert biedt deze een schat aan historische en realtime informatie over het gedrag van gebruikers; welke trefwoorden zij gebruiken en welke artikelen en content zij hiermee vinden en of dat voor hen de juiste informatie oplevert. Zo kan vastgelegde kennis worden verbeterd.

Onafhankelijk

De Knowledge Base is niet afhankelijk van live-koppelingen met andere systemen en is geschikt voor alle gangbare desktop browsers en mobiele browsers. Context gerelateerd zoeken is mogelijk, dit betekent dat de Knowledge Base zoekt op meer dan alleen de ingegeven zoekterm. Bijvoorbeeld door te zoeken op de context die af te leiden is uit de combinatie van woorden die de zoekterm bevat, of het profiel van de gebruiker die is ingelogd. Live data verversing behoort tot de opties en zoekresultaten zijn voor de eindgebruiker beschikbaar binnen één seconde. Wanneer de gebruiker een zoekterm ingeeft, worden er automatisch aanvullende suggesties gedaan. Na het ingeven van de zoekterm wordt er spellingscorrectie toegepast. Indexering van de databronnen wordt taalafhankelijk gedaan.

iPublications BV

Logo iPublications Amersfoort

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Vrouw houdt een vergrootglas dicht bij haar oog

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact