Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

daVinci Dynamics BV, 39e plaats MKB InnovatieTop 100 2015

Productie van draadloze, elektronische schietdoelen

daVinci Dynamics bedenkt, ontwikkelt en produceert elektronische schietdoelen voor professionals en hobbyisten in de airsoft (veldslagsimulatie) schietmarkt. De schietdoelen zijn reactief, oersterk en eindeloos te combineren voor verscheidenheid aan schietstanden. daVinci Dynamics wil met haar schietdoelen de airsoftwereld blijven vernieuwen.

Connectiviteit

daVinci Dynamics is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf dat draadloos elektronische schietdoelen met ‘hitdetectie’ voor de schietsport maakt. Daarbij is connectiviteit tussen de verschillende schietdoelen essentieel. De schietdoelen communiceren onderling en met de zogenaamde stage controller. Hierdoor wordt het mogelijk doelen te combineren, data ‘live’ te presenteren en eindeloos te variëren.  Met andere woorden meer variatie, meer uitdaging en meer plezier in het airsoft parcourschieten.

Realtime feedback

Een ‘stage’ bestaat uit 2 tot 24 schietdoelen die zoals gezegd gekoppeld zijn aan de stagecontroller. Dit bestuurssysteem is de interface tussen de schutter en de schietdoelen en registreert waar en wanneer het doel is geraakt. De realtime feedback prikkelt de prestatiedrang en verhoogt het plezier.  

Door het centrale bestuurssysteem – de Matchcontroller- kunnen 12 schutters tegelijkertijd aan de slag gaan waardoor ze vooral competitief met airsoft  bezig zijn.

daVinci Dynamics BV

Logo daVinci Dynamics Emmen

Website

Schietscore op tablet

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact