Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

Winnaar KVK Innovatie Top 100 opent beurshandel

PHYSEE , winnaar van de KVK Innovatie Top 100, bezoekt Beursplein 5 en opent de beurs

PHYSEE in Delft heeft met Smartskin, een glazen gevel met geïntegreerde zonnecellen en sensoren, de hoogste notering in de 14e editie van de KVK Innovation Top 100 behaald. Daarom opende Grace Copplestone, Supply Chain Manager bij PHYSEE, vandaag samen met KVK, met een ferme slag op de gong, de beurshandel op Beursplein 5.

Over PHYSEE

PHYSEE staat voor een toekomst waarin gebouwen energiepositief worden zonder concessies te doen aan de esthetiek van de gevels. Dat maakt dit bedrijf tot een bedrijf gerechtvaardigde winnaar. Daarin was de jury unaniem: "Het wordt gezien als een doorbraaktechnologie voor de wereld. Elke architect kan het op deze manier toepassen."

Waar de glasindustrie aanvankelijk niet geïnteresseerd was, beginnen glasproducenten nu steeds meer belangstelling te tonen. PHYSEE is van start-up inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 30 werknemers uit 10 landen.

100 succesvolle innovaties

KVK presenteerde woensdag 25 september de ranglijst met 100 concrete innovaties die het Nederlandse midden- en kleinbedrijf heeft gerealiseerd. Alle 100 bedrijven hebben succesvolle innovaties doorgevoerd op het gebied van product, dienst, proces of organisatie. Met de realisatie van deze vernieuwingen hebben de ondernemers hun omzet verhoogd, hun voortbestaan zeker gesteld of bestaande producten verbeterd.

Bron: Euronext

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact