Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

White Lioness technologies BV, 46e plaats MKB Innovatie Top 100 2018

Digitaal produceren en printen

De 3D printer bestaat al weer een jaar of 30. In die periode heeft de ontwikkeling van het 3D printen of digital manufacturing zich sterk ontwikkeld. Qua snelheid, materiaalgebruik, resolutie en prijs van apparatuur. De ontwikkeling van software om producten te ontwerpen en scannen is ook hard gegaan in die periode. En heeft geleid tot heel nieuwe concepten om producten en prototypes met behulp van digitale processen te ontwerpen, testen en te kopiëren.

Parametrisch ontwerpen met Packhunt.io

Het door White Lioness technologies uit Amsterdam ontwikkelde packhunt.io vormt een belangrijke en nieuwe stap in deze ontwikkeling. Packhunt.io is een online platform voor parametrisch ontwerpen. Bij parametrisch ontwerpen wordt, op basis van data of relaties tussen onderdelen, een ontwerp gegenereerd. Dit maakt het ontwerpen van complexe geometrie en constructies mogelijk. Waarbij tot een laat stadium in het ontwerpproces wijzigingen in een responsief model doorgevoerd kunnen worden.  Deze manier van werken ‘Design by Performance’ stelt bedrijven in staat om snel en prestatiegericht modellen te genereren, verschillende aanpassingen of scenario’s te testen, prestaties inzichtelijk te maken en zo meerwaarde te creëren voor ontwerper en opdrachtgevers.  Zo kan het maximale uit iedere ontwerp opgave te halen, in plaats van handmatig slechts een aantal mogelijkheden te schetsen.

Van branchespecifieke naar generiek toepassing

Packhunt.io is aanvankelijk ontwikkeld als een platform voor parametrisch ontwerpen in de bouw. Na bijna 5 jaar wordt Packhunt.io in vele industrieën toegepast en ondersteunt White Lioness technologies technologie bedrijven van start-ups tot grote multinationals bij het ontwikkelen van nieuwe digitale concepten voor sales, productconfiguratie, online- en instore customer experiënce en digitale productie op basis van Packhunt.io.

White Lioness technologies BV

White Lioness Technologies logo Amsterdam

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Platform Packhunt.io

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact