Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Wheel4Real BV, 94e plaats MKB Innovatie Top 100 2017

ElliptiGO®, een uniek trainingstoestel om buiten te sporten

Het trainingstoestel ElliptiGO® biedt een oplossing aan een grote groep mensen die buiten wil hardlopen of bewegen, maar dit door blessure of overgewicht niet kan doen. Of voor wie buiten aan het uithoudingsvermogen wil werken en blessures hierbij wil voorkomen. Het is het eerste buitentoestel dat het hardlopen simuleert, waardoor er toch op een leuke en effectieve manier buiten getraind kan worden.

De oplossing voor mensen met blessures

In Nederland zijn zo’n 1.500.000 hardlopers. Maar van deze groep sporters heeft één op de vijf een blessure. Daarmee is hardlopen één van de meest blessuregevoelige sporten. De ElliptiGO® is de oplossing voor wie toch buiten wil hardlopen of bewegen maar dit door een blessureleed of overgewicht niet kan doen.

Trainen zonder schokbelasting

Dit unieke trainingstoestel combineert het beste van hardlopen, fietsen en een crosstrainer. De rechtopstaande fietspositie en de gepatenteerde beweging van ElliptiGO fietsen geeft de ervaring van hardlopen. De sporter krijgt hierdoor alle voordelen van een ‘gewichtsdragende’ training, maar zonder schokbelasting op gewrichten, botten en weefsel. De vloeiende, elliptische beweging zorgt voor een geweldige training die mild is voor knieën, heupen, enkels en rug. Door de staande positie bij elliptisch fietsen worden niet alleen de benen getraind, maar ook het bovenlichaam.

De ElliptiGo is er voor iedereen

Door het elliptisch fietsen werkt de sporter aan cardiofitness. Toch worden de gewrichten niet belast. De ElliptiGO® is hierdoor geschikt voor iedereen. Van jong tot oud. Van gezondheidsbewust tot topsporter. Elliptisch fietsen kan ook gebruikt worden om gezond te blijven, blessures te voorkomen en het uithoudingsvermogen te verbeteren.

Wheel4Real BV

Logo Wheel4Real ElliptigoKrimpen aan den IJssel

Facebook  

Website

ElliptiGO®

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact