Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Webhelder BV, 73e plaats MKB Innovatie Top 100 2015

Met WiQhit luistert een website naar de bezoeker

Websites zijn jarenlang 'dom' geweest. Het ging in eerste instantie om het verzenden van een boodschap, en niet om het luisteren naar de wensen van de bezoeker, en inspelen op zijn/haar gedrag. Niet-relevante websites en slechte gebruikerservaringen waren het gevolg. Met WiQhit is het mogelijk om heel eenvoudig te 'luisteren' naar de bezoeker en een echte - relevante - dialoog op gang te brengen. Voor bedrijven is WiQhit een ideale manier om tegen een geringe investering snel meer online omzet én meer tevreden klanten te genereren. Voor bezoekers levert WiQhit een betere gebruikerservaring op.

Gedrag individuele website bezoeker

WiQhit is software die het heel eenvoudig maakt om websites aan te passen aan het gedrag van de individuele bezoeker. Aan de website wordt een code toegevoegd, waarmee voor iedere bezoeker een profiel wordt samengesteld. Aan de hand van dit profiel en het gedrag dat iemand vertoont, wordt live de website gepersonaliseerd.

Platform onafhankelijk

Bij de ontwikkeling van WiQhit stond de gebruiker echt centraal. Webhelder maakt daarbij gebruik van techniek, die ook voor mensen zonder IT-kennis eenvoudig te gebruiken is. Daarnaast wordt de software continu doorontwikkeld aan de hand van feedback van de gebruikers. Uniek is bovendien dat WiQhit op elk platform kan worden gebruikt, ongeacht de IT-infrastructuur die er al ligt.

 

"De erkenning dat je tot Nederlands meest innovatieve bedrijven hoort, bracht ons team het geloof dat we met WiQhit op de goede weg waren.
Dat vertaalde zich naar meer zelfverzekerdheid, vertrouwen van prospects, en concreet succes in ondernemen."

Jaap van Baar, mede-eigenaar Webhelder BV

Webhelder BV

Logo Wiqhit Groningen

 Twitter LinkedIn

Website

Jaap van Haar

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact