Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

WeMaron genomineerd voor MVO Award 2019

Beuningen - WeMaron uit Beuningen is genomineerd voor de volgende ronde van de MVO Award 2019 in het Rijk van Nijmegen. Nog vijf andere bedrijven die goed scoren op maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn door: De Duivelsberg, Hotel Credible, Peutz, Prode en Van Eldijk Passie voor Vers.

People, Planet en Profit

De MVO Award is een prijs voor hét bedrijf uit de gemeenten Berg en Dal, Beuningen, Heumen, Mook en Middelaar, Nijmegen en Wijchen dat zich onderscheidt door aantoonbaar maatschappelijk verantwoord te ondernemen en zichtbaar betrokken te zijn bij onze regio. Door de uitreiking van de MVO Award worden bedrijven die – op basis van People, Planet en Profit – bijdragen aan een positief leefklimaat in het Rijk van Nijmegen, in de spotlights gezet. De uitreiking van de MVO Award 2019 is op maandag 3 juni bij WerkBedrijf Rijk van Nijmegen.

WeMaron, Beuningen

'Applicaties bouwen die de wereld een stukje beter maken' is het gedachtegoed. Dat vat weMaron letterlijk op. Door mensen te ondersteunen in de echte wereld met sociale interactie. Waarbij ze duurzame alternatieven 'afdwingen' en kiezen voor maximaal hergebruik van materialen.

Ze bouwen een oplossing die een maatschappelijk probleem oplost. Een voorbeeld daarvan is Bob de Bot. Bob de Bot kan senioren helpen, onder meer door enkele keren per dag aan hen te vragen hoe het gaat, maar ook door ze een sms-bericht te attenderen op activiteiten die er in de buurt te doen zijn.

KVK Innovatie Top 100

In 2018 won weMaron met de innovatie app met chatbot Bob de Bot de eerste publieksprijs van de KVK Innovatie Top 100.

Lees het hele artikel op Koerier Beuningen

Bron: Koerier Beuningen
Foto: Ronny Hendrikx, eigenaar van weMaron en ontwikkelaar van Bob de Bot, samen met gedeputeerde Bea Schouten bij de lancering van Bob de Bot. (Foto: Jimmy Israel)

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact