Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

WORKSTREAMPEOPLE BV, 49e plaats MKB Innovatie Top 100 2015

Meer logistieke communicatie met Anywhere365 Dialogue Management

Workstreampeople.com is een software leverancier voor ‘Dialogue Management’. ANYWHERE365 is een toonaangevend softwareprogramma voor een geïntegreerd contactcentrum. Hiermee wordt communicatie inclusief realtime dialogen tussen medewerkers enerzijds en klanten, potentiële klanten en organisaties anderzijds effectief en efficiënt gestroomlijnd en gemanaged. Dit gebeurt via verschillende kanalen zoals telefoon, webchat, skype en whatsapp. 

Efficiënt en effectief

Veel bedrijven hebben wel een contactcentrum, maar communiceren niet op een efficiënte en effectieve manier. Contactcentra zijn veelal doorgeefluiken: telefoon opnemen en doorverbinden. Een voicemail achterlaten bij iemand die er niet is, of een receptie die niet weet hoe er intern moet worden doorverbonden, en de beste klant verkeerd doorverbinden, zijn situaties die in elk bedrijf voorkomen. Niet klantvriendelijke en bovendien erg inefficiënt. Met name de logistieke dimensie is onderbelicht de communicatie.

Logistiek toevoegen aan realtime communicatie

Daarom voegt Anywhere365 logistiek toe aan realtime communicatie, zodat je efficiënter en slimmere routeringen binnen de organisatie krijgt.

De innovatie is heel erg nieuw. Zelfs voor de wereld. Visie van toepasbaarheid is nieuw en het onderliggende business model, dat iedereen (!) een contact center kan zijn en/of onderdeel ervan is.

WORKSTREAMPEOPLE BV

Logo Workstreampeople Rotterdam

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Dashbord

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact