Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Voiceworks BV, 24e plaats KVK Innovatie Top 100 2019

Managed Voice: overal communiceren

Gebruikers kunnen naadloos schakelen tussen mobiele-, vaste- en desktop telefonie. De klant merkt niets. En je kunt zelf bepalen van waar je werkt: kantoor, flexplek of thuis. Je hebt zelf de regie over zakelijk en privé. En dat geeft rust.

Optimale dienstverlening

Bellen, chatten, conference call, monitoren en beheer: alles is mogelijk vanaf iedere locatie. Het systeem is ideaal voor bedrijven die veel klantcontact hebben. Ook is het handig voor buitendiensten en medewerkers op verschillende vestigingen. Samenwerken met elkaar wordt wel gemakkelijk. Communicatiemiddelen zijn altijd binnen handbereik. De dienstverlening naar de klant is zo ook optimaal want je hebt alle informatie bij elkaar.

Opschaalbaar

De klanten zijn mkb ondernemers, maar ook instellingen in de zorg, onderwijs en overheid. Het systeem is makkelijk op te schalen naar miljoenen gebruikers. Vooral handig als bedrijven groeien en meer medewerkers hebben op verschillende vestigingen. Daarnaast is er een landelijk netwerk van wederverkopers, handig voor service. Ook in diverse landen in Europa zijn kantoren met wederverkopers. 

Duurzaam

Medewerkers zijn de hele dag beschikbaar voor klanten. Vaak ook in de avonduren. Hierdoor voelen zijn zich altijd ‘aan’ staan. Er is nauwelijks nog rust. Maar met dit systeem bepaal je wanneer en voor wie je bereikbaar bent. En je kunt aangeven voor welk toestel: vast, mobiel, zakelijk of privé. Het lukt ook om zakelijke WhatsApp berichten uit te zetten in privé tijd. Dat geeft rust.

Voiceworks BV

Logo VoiceworksAlmere

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Managed Voice alles-in-1 communicatieplatform van Voiceworks op diverse schermen

Teamfoto Voiceworks

Team Voiceworks

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact