Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Voicebooking.com, 66e plaats MKB Innovatie Top 100 2016

Eén van de snelst groeiende stemmenbureaus van Europa

Er zijn veel online stemmenbureaus. Maar één die werkt als een webwinkel: overzichtelijk, transparant en met snelle levertijden en vaste tarieven - dat bestond nog niet. Het idee bleek goud. Sinds de lancering in januari 2011 is Voicebooking.com een van de snelst groeiende stemmenbureaus van Europa. De stemmen zijn stuk voor stuk professionals, hebben een eigen studio en hanteren vaste prijzen.

Minder ruis, meer gemak

Klanten kunnen binnen een paar simpele stappen een voice-over casten, briefen, boeken en betalen. Dankzij het zelf ontwikkelde briefingssysteem ProjectPages kan de klant zelf de briefing aanmaken en de opname van de voice-over volgen. Minder ruis op de lijn, minder retakes. Sterker nog, het aantal keer dat een voice-over opnieuw de studio in moest wegens ontevredenheid van de klant, is binnen een jaar gehalveerd. Dit is voornamelijk te danken aan de tone-of-voice selector, een tool waarmee de klant per stem kan kiezen op welke wijze het script moet worden ingesproken. Daarnaast heeft de site sinds kort een handige chatfunctie, waardoor klant en stem direct met elkaar in contact kunnen staan. Zo is een project nóg sneller afgerond.

Vliegensvlug kwaliteit

Als het gaat om audiovisuele producties, hebben de klanten vaak met stressvolle deadlines te maken. Voicebooking kan dankzij haar eigen systeem vliegensvlug kwaliteit leveren (soms zelfs een kwestie van minuten) en zo de klant volledig ontzorgen.

Voicebooking.com

Logo Voicebooking.comAmsterdam

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Microfoon in een opnamestudio

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact