Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Viewie Media, 66e plaats KVK Innovatie Top 100 2019

Gooi als makelaar niet je eigen ruiten in

Ook makelaars tonen anno nu natuurlijk hun huizenaanbod online. Maar de etalage van hun kantoor blijft toch een plek waar passanten even gaan kijken. Vaak zijn die etalages echter nog een tikkeltje ouderwets met de aangeboden huizen geprint op A4’tjes. Om die etalage actueel te houden kost bovendien veel tijd en is niet heel duurzaam. Viewie Media ontwikkelde hiertoe de MakelaarsTV, een digitale raampresentatie voor de makelaarsetalage.

MakelaarsTV

Ruim 300 makelaars gebruiken nu de MakelaarsTV. Ze besparen daarmee gemiddeld 6 uur per maand en een hele hoop papier en inkt. Uitprinten van A4’tjes om in de etalage te hangen is namelijk verleden tijd.  Een gemiddeld makelaarskantoor print meer dan 1200 A4’tjes (of zelfs A3’tjes) per jaar om hun etalage up-to-date te houden. Met MakelaarsTV gaat dit veel handiger. De schermen in de etalage zijn gekoppeld aan het systeem dat de makelaar gebruikt om zijn huizenaanbod bij te houden. Actueler en sneller kan bijna niet. Het aanbod is helder en duidelijk zichtbaar voor passanten, ook als het buiten donker is.

Extra informatie tonen

Een digitaal scherm biedt nog meer mogelijkheden. Naast het reguliere huizenaanbod, dat eenvoudig te sorteren en te filteren is, kan de makelaar ervoor kiezen om maatwerk informatie te tonen. Bijvoorbeeld zijn openingstijden, het huis van de maand, nieuws, video, het weer, reclame, een Kerstgroet en nog veel meer. En dat kan allemaal in de eigen huisstijl van de makelaar. De MakelaarsTV slaat goed aan in Nederland en Viewie Media is inmiddels bezig de digitale raampresentatie ook in het buitenland te leveren. MakelaarsTV is de oplossing voor makelaars die met hun tijd meegaan.

Viewie Media

Logo Viewie MediaRoelofarendsveen

Facebook LinkedIn

Website

Digitale schermen van Viewie in etalage markelaar

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact