Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Verburg Audio BV, 64e plaats MKB Innovatie Top 100 2014

Onzichtbare hifi, muziek tijdens het koken

De keuken is onderdeel van de moderne lifestyle, de plek in huis waar mensen samen genieten van het bereiden van de maaltijd en elkaars aanwezigheid. Muziek is daarbij een sfeerbrenger. De MaestroKitchen is een Hifi systeem voor in de keuken dat maximaal luisterplezier biedt en minimaal zichtbaar is.

Geen kabels

De MaestroKitchen onderscheidt zich van andere hifi systemen doordat het een top geluidsbeleving introduceert, zonder dat een extra apparaat en speakers op het keukenwerkblad staan of er kabels zichtbaar zijn. Met name een sterke wens van vrouwen.

Innovatief speakersysteem

De MaestroKitchen wordt volledig geïntegreerd in een meubel. Het innovatieve speakersysteem voor de hoge en midden tonen wordt onzichtbaar op de achterzijde van een deur of wand ingebouwd. Deze fungeren daarmee als speakerresonator. De lage tonen krijgen een extra boost door een krachtige subwoofer die onzichtbaar achter de plint wordt gemonteerd. Het enig zichtbare element van het systeem is de smaakvol vormgegeven headunit. Het systeem bevat een CD-speler, FM en DAB radio. Verder kunnen via de USB-poort digitale bronnen worden aangesloten en is er een speciale ingang voor iPod, iPhone en iPad. Met de bluetooth adapter kun je muziek streamen van iedere smartphone of tablet.

Octrooi

Het product is compleet nieuw met unieke kenmerken en daarom is er een octrooi op afgegeven. In 2009 is het patent toegekend met als kenmerk dat het display van het audiosysteem frontgelijk is in te bouwen in een meubel. Uniek in zijn geniale eenvoud.

Recepten afspelen

Tijdens het 'socialisen' is goed klinkende achtergrondmuziek perfect voor goede gesprekken en een gezellige sfeer. Via de website www.smulweb.nl kunnen nu zelfs 100 recepten via het systeem worden afgespeeld. Muziek in de keuken is dus steeds gangbaarder.

Verburg Audio BV

Hengelo

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Verburg aufio, maestro kitchen

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact