Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Vendinova Group BV, 81e plaats MKB Innovatie Top 100 2013

365 Soup-Server: op elk moment echte, verse soep

Geen water en poeder in de soepmachine, maar echte soep zonder geur-, kleur- en smaakstoffen en met groenten en vlees. Door het gesloten systeem zijn de soepen twaalf uur lang te serveren terwijl ze nu meestal na drie uur moeten worden weggegooid.

Voedingswaarden

Er wordt wereldwijd meer soep gegeten dan dat er Cola wordt gedronken, dit geeft de omvang van het 365soup concept goed weer. De soepen van 365soup zijn door het voedingscentrum beoordeeld en "goed" bevonden met daarbij de opmerking dat de voedingswaarden werkelijk iets doen om Obesitas en overgewicht terug te dringen.

Terugdringen voedselverspilling

Het concept van 365soup draagt bij aan terugdringen van voedselverspilling. Wekelijks worden er in de Nederlandse cateringwereld 104 ton aan sauzen, salades en soepen weggegooid. Het gesloten systeem van 365soup maakt het mogelijk om soepen 12 uur lang uit te kunnen geven. Bij de bestaande systemen bedraagt de uitgiftetijd slechts 3 of 3.5 uur(afhankelijk van het merk), daarna moeten ze worden weggegooid.

De soepen worden volgens een uniek "koude proces" gemaakt. Dit proces vraagt minder energie en reduceert ze de CO2 uitstoot. De soepen worden verpakt in een zogenaamde multi layer verpakking die minder ruimte vraagt.

Vendinova Group BV

Nieuwkuijk

  

 

soep dispensers

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact