Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

ValueBlue, 15e plaats KVK Innovatie Top 100 2019

Betere afstemming van bedrijfsvoering en IT

ValueBlue ontwikkelde BlueDolphin, een centraal samenwerkingsplatform voor kenniswerkers in een organisatie op het gebied van bedrijfsvoering en IT. Bedrijfsprocessen en IT zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wijzigingen in IT, bijvoorbeeld in een applicatie of systeem, hebben direct effect op de werkvloer. Andersom, wijzigingen in bedrijfsprocessen hebben direct effect op de applicaties en IT-infrastructuur van een organisatie. BlueDolphin zorgt voor een optimale afstemming tussen deze twee werelden. Zo voorkom je een hoop problemen.

Grip op IT

Met BlueDolphin krijg je grip op IT om je bedrijfsvoering te verbeteren. En voorkom je wildgroei van applicaties en systemen. Dit platform vormt namelijk de centrale waarheid die organisatie breed gedragen wordt. Je krijgt beter inzicht in hoe bedrijfsprocessen en IT op elkaar ingrijpen. Zo kun je samen betere beslissingen maken over hoe de organisatie verder te verbeteren en kosten te verlagen.

Rijksmuseum

Informatie en kennis binnen je organisatie over bedrijfsprocessen en IT komen samen in BlueDolphin. Het platform maakt inzichtelijk uit welke bedrijfsprocessen en IT-onderdelen de organisatie is opgebouwd. En hoe deze onderdelen met elkaar in verband staan. Een voorbeeld uit de praktijk: het Rijksmuseum gebruikt BlueDolphin om de context en processen waarbinnen specifieke applicaties worden ingezet inzichtelijk te maken. Zonder dit overzicht zou het Rijksmuseum nooit miljoenen bezoekers per jaar een vlekkeloze ervaring kunnen bieden.

ValueBlue

Logo ValueBlueUtrecht

Facebook LinkedIn

Website

Blue Dolphin logo

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact