Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

United Care Products BV, 72e plaats MKB Innovatie Top 100 2017

Unieke stalift, voor hulp bij opstaan, gaan zitten en verplaatsen

Niet meer zelf kunnen opstaan is een enorme inbreuk op de zelfstandigheid en zelfredzaamheid.  Voor mensen die minder mobiel zijn, ontwikkelde United Care Products een (gepatenteerde) stalift.  De James III is er voor het behoud van zelfstandig leven, wonen en werken.

Gepatenteerde opstacurve

De James III is de enige actieve stalift die door zijn unieke opstacurve uitnodigt op natuurlijke wijze te gaan staan, zitten of verplaatsen. De stalift voelt de positie van de gebruiker en past zich op geheel eigen en natuurlijke wijze aan. De natuurlijke balans wordt hierdoor niet verstoord. Dit geeft de gebruiker een veilig gevoel.  Het gebruik van deze lift zorgt ook voor minder belasting van de schouders. De James III heeft een maximale tilcapaciteit van 160 kg, flexibele kniesteunen, een verwisselbare accu en het onderstel is elektrisch verstelbaar.

Zo lang mogelijk zelfstandig blijven

Stalift James III is een passende oplossing voor mensen die minder mobiel zijn en is gericht op het behoud van zelfstandig leven, wonen en werken. Met de James III kan de zorgvrager zijn of haar zelfstandigheid zo veel en zo lang mogelijk in stand houden.

Innovatieve transferhulpmiddelen

United Care Products ontwikkelt innovatieve transferhulpmiddelen voor zorg- en welzijnsorganisaties. Ook zoeken zij naar oplossingen voor het behoud van zelfstandig leven, wonen en werken voor mensen met verminderde mobiliteit. Hierbij wordt uitgegaan van de mogelijkheden van klanten, niet van beperkingen.

United Care Products BV

Logo United Care Products BV Groningen

Facebook Twitter LinkedIn YouTube

Website

Stalift, James III, in gebruik voor opstaan uit bed.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact