Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

United Care Products, 61e plaats MKB Innovatie Top 100 2016

Innovatieve plafondlift die zichzelf oplaadt door zwaartekracht

Mensen met een verminderde mobiliteit zo lang mogelijk zelfstandig laten leven, wonen en werken op een natuurlijke manier en de zorgverlener zo min mogelijk fysiek belasten, dat is de gedachte achter de innovatie producten van United Care. In het eigen productiebedrijf in Groningen vervaardigt het bedrijf kwalitatief hoogwaardige transferhulpmiddelen.

Mogelijkheden voor iedere woonsituatie

De plafondtillift van United Care is ontworpen om in combinatie met een passende tilband mensen te tillen en te verplaatsen. De lift is geschikt voor mensen die zich niet meer zelfstandig kunnen verplaatsen. In de tillift kunnen zij wel zelf de afstandsbediening bedienen. Het systeem is ook geschikt om bij een patiënt het bed te kunnen opmaken en/of verschonen. Door de verschillende railystemen die aan het plafond te bevestigen zijn, biedt de plafondtillift mogelijkheden voor iedere woonsituatie, kan hij in elke hoek van de kamer komen en neemt hij beduidend minder ruimte in dan de meeste transferhulpmiddelen. Daarnaast bevat hij een duurzame innovatieve cassette, die zichzelf oplaadt door de zwaartekracht door het zogenoemde Gravity Powered System.

Voordelen

De plafondtillift heeft voordelen voor zowel de patiënt als de zorgverlener. De patiënt kan op een gemakkelijke en veilige manier getild en verplaatst worden. Dat verhoogt de kwaliteit van zijn leven aanzienlijk. En zorgverleners hoeven dankzij de hulp van de plafondtillift de grenzen van fysieke belasting niet te overschrijden. Daarmee daalt het ziekteverzuim in zorginstellingen.

United Care Products

Logo United Care Products Groningen

Facebook Twitter LinkedIn PinterestYouTube

Website

Plafondtillift in gebruik

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact