Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Umenz Benelux BV, 75e plaats MKB Innovatie Top 100 2018

De Umenz app verbindt patiënten met al hun zorgverleners

De Umenz app verbindt, gebruikmakend van kennis en ervaring uit de consumentenwereld, patiënten op een laagdrempelige manier met al hun zorgverleners. Patiënten krijgen overzicht, ondersteuning, begeleiding, signalering, registratie en consultatie bij al hun behandelingen op basis van individuele doelstellingen. De app beschikt over een grote bibliotheek van medische animaties en instructievideo’s voor het informeren, coachen en begeleiden. De Umenz app is geschikt voor patiënten met een chronische aandoening en bij gebruik van nieuwe geneesmiddelen. Maar bijvoorbeeld ook voor mensen die gezonder willen leven.

Groot gebruiksgemak

Het Umenz app platform is het enige als duo- app-app ontwikkelde platform in de zorg en kent een eenvoudige en toch volledig beveiligde inlogprocedure en een groot gebruiksgemak. Patiënten geven actief feed-back over hoe het met hen gaat en worden individueel en op basis van haalbare doelstellingen, begeleidt door hun hele zorgketen. Daarbij neemt de intelligente Umenz server de zorgverlener werk uit handen door automatisch te reageren op input van de patiënt. Dat scheelt kostbare tijd.

Zelf de regie

Door het gebruik van de app hebben patiënten meer regie over hun eigen zorg en staan zij continu in contact met hun zorgverleners en apotheker. Het gebruik van de Umenz app leidt tot actievere patiënten met betere therapietrouw en minder onnodige consulten. Gevolg is een doelmatiger en efficiëntere zorg en verbetering van de kwaliteit van leven van de patiënt.

De Umenz app is gratis voor patiënten (Android en iOS). Zorgverleners betalen een jaarlijkse gebruikerslicentie voor de Umenz PRO applicatie.

Umenz Benelux BV

Umenz logoHilversum

Twitter LinkedIn

Website

Umenz App platform

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact