Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Transsmart, 11e plaats MKB Innovatie Top 100 2014

Logistieke software die 'praat' met alle offline en online bronsystemen

Transsmart optimaliseert logistieke processen vanuit het bronsysteem van de klant. Door het automatiseren van de transportcontracten zorgt Transsmart met een ingenieuze set logistieke parameters ("beslisregels") dat er minder willekeur in de keuze van de vervoerder optreedt. Ook komen alle verzendlabels uit dezelfde Zebra label-printer waardoor de beladingsgraad verhoogd kan worden en het milieu gespaard wordt. Om kopers meer invloed op het leveringsproces te gunnen, (vanaf check out van de webshop of via hun online ERP systeem) heeft Transsmart een "API" ontwikkeld.

Koppeling met meer dan 160 vervoerders

De API ontwikkeling heeft grote toegevoegde waarde. Met deze innovatie is naadloze en hapklare integratie in elk gewenst (offline en online ERP-, WMS- en Webshop-systemen) systeem mogelijk en is het ophalen en verwerken van logistieke informatie in het bestelproces mogelijk zodat de order altijd juist geboekt wordt. Dit stukje geavanceerde technologie heeft als voordeel dat functies als locatie selectie, check out keuze van de transportdienst of andere gewenste logistieke wensen direct op de juiste plek kunnen worden getoond. Met deze informatie kunnen vervolgens vanuit elk bronsysteem meer dan 160 vervoerders gekoppeld worden.

Procesverlenging en procesverbetering

De techniek die Transsmart biedt, bestaat niet in dit segment. Voor MKB bedrijven betekent de techniek een procesverlenging en procesverbetering. Ook is er sprake van grotere transparantie voor zowel de verzendende partij als de ontvanger binnen het gehele logistieke proces.

Transsmart

Tilburg

 Twitter LinkedIn

Website

Vrachtauto van Transsmart

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact