Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Translation Kings, 41e plaats MKB Innovatie Top 100 2016

Het vertaalbureau van de 21e eeuw

Translation Kings is een online-vertaalbureau dat snel vertaalwerkzaamheden van willekeurige omvang en taal kan verzorgen. Translation Kings geeft een 100% tevredenheidsgarantie af, daarentegen tegen een gunstige tariefstelling.

Het geheim?

Een combinatie van het digitaliseren van de bedrijfsprocessen, een wereldwijd team aan vertalers en het terugbrengen van de overhead kosten. De digitalisering heeft ervoor gezorgd dat het hele traject (van het uitbrengen van offertes tot het tekenen van de overeenkomst) binnen enkele minuten kan plaatsvinden. Door het snelle voortraject kan hierdoor vrijwel direct worden gestart met de vertaalwerkzaamheden. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. De 1200 vertalers wonen en werken overal ter wereld. Veelal in het land waarvan ze de moedertaal spreken. Hierdoor beheersen de vertalers de taal goed, zijn ze goed op de hoogte van de taalontwikkelingen en is er laagdrempelig en persoonlijk contact mogelijk met de klant.

Prepaid

Door het grote aantal vertalers, zijn doorgaans altijd vertalers beschikbaar die over de juiste taalvaardigheden en specialismen beschikken, zoals medisch, juridisch, technisch, enzovoort. De vertalers bepalen zelf waar wanneer en hoeveel ze werken. Opdrachtgevers betalen prepaid waardoor een debiteurenadministratie in principe overbodig is geworden. Dit alles zorgt ervoor dat Translation Kings als organisatie wendbaar is, snel kan reageren op klantvragen en een concurrerende tariefstelling kan hanteren.

Internationale groei

Translation Kings introduceerde deze innovatieve methode in 2007 en is sindsdien flink gegroeid als bedrijf. Translation Kings beschikt over de benodigde certificeringen; ISO:9001 en NEN-EN 15038.

Translation Kings

Translation Kings Amsterdam

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Vlaggen

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact