Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

TrainTool BV, 63e plaats MKB Innovatie Top 100 2014

Met TrainTool word je vaardiger

TrainTool is een snelgroeiende Software-as-a-Service oplossing. Duizenden medewerkers van bedrijven als Praxis, Shell, Deloitte en Rabobank worden via dit platform getraind en getoetst op commerciële en communicatieve vaardigheden. TrainTool ontving in 2012 de Innovatieve E-learning Award en in 2013 de Accenture Innovation Awards Communication.

Sociale interactievaardigheden

TrainTool traint en test sociale interactievaardigheden (soft skills) via smartphone, tablet of PC. TrainTool richt programma's in aan de hand van onderbouwde gespreksmodellen en levensechte casuïstiek. Met een bewezen methode en slim gebruik van video en webcam is een training of toets voor grote groepen medewerkers beschikbaar. Effectief en efficiënt.

Interactief

TrainTool is actief, omdat je als deelnemer terugpraat tegen de opgenomen acteur en je jezelf terugziet, verbetert en automatisch in de leerloop komt. De methode is interactief, een tevreden cursist kan zijn opnames delen met groepsgenoten. TrainTool biedt een toetsingsmogelijkheid waarbij ingestuurde clips binnen een vast format worden beoordeeld zodat op een hoger niveau verder oefenen mogelijk is.

Breed inzetbaar

De TrainTool-methode wordt door een brede markt gebruikt: van klantgerichtheidtrainingen door honderden winkelmedewerkers tot de verplichte integriteittoetsing voor duizenden beleggingsadviseurs. De modules worden ook voor speciale minderheidsgroepen gemaakt, bijvoorbeeld een training gebarentaal.

Bewezen verbetering

De kracht van TrainTool is het herhaald en gespreid trainen met weekoefeningen, gericht toewerken naar meer comfort en vaardigheid. De belangrijkste opbrengst is dat deelnemers bewezen beter zijn geworden. Alle klanten breiden hun gebruik uit. Behalve het leereffect pleiten voor dit systeem alle voordelen van online (anytime, anywhere, geen verletkosten, geen reistijd), de veiligheid voor de deelnemer (oefenen zonder dat mensen meekijken), de mogelijkheid  peerfeedback te geven en te krijgen en elkaars reactie te liken, de testmogelijkheid zodat instapniveau, eindniveau en trainingseffect gemeten worden. Training en assessments zijn nu toegankelijk voor iedereen: (tijdelijk) winkelpersoneel, servicemedewerkers, mantelzorgers. Ook kleine onderwerpen (10 minuten gesprekjes voor leerkrachten of veiligheidsinstructies in het vliegtuig) worden heel doeltreffend getraind.

Grote bedrijven die internationaal werken, zetten TrainTool in voor uniformiteit in bepaalde werkprocessen omdat een training met een paar clicks voor honderden medewerkers over de wereld te volgen is en men met elkaar samen kan werken.

TrainTool BV

Utrecht

 Twitter LinkedIn

Website

Traintool

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact