Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

TiePie engineering, 12e plaats MKB Innovatie Top 100 2018

Meten is weten, maar weet met welk meetinstrument je meet

TiePie engineering ontwerpt en ontwikkelt computergestuurde meetinstrumenten. Met de Handyscope HS6-DIFF-1000XMSG hebben zij een uniek meetinstrument ontwikkelt.  Deze USB-oscilloscoop werkt eenvoudig en betrouwbaar zodat de gebruiker zijn producten makkelijker kan ontwerpen, verbeteren en controleren.

3 unieke eigenschappen

Metingen aan elektronische systemen worden steeds belangrijker bijvoorbeeld bij R&D, registratie, productie, onderhoud, en onderwijs. TiePie heeft drie unieke eigenschappen toegevoegd aan de Handyscope HS6-DIFF-1000XMSG die het instrument uniek maken in de wereld. SafeGround beschermt het meetinstrument bij een kortsluiting en hierdoor ook het te meten object. Het maakt gebruik van een unieke snelle afschakeltechniek met een zeer lage capaciteit, zodat het te meten object niet wordt belast. SureConnect geeft de gebruiker de zekerheid dat de meetpennen een fysieke connectie maken met het te meten object zodat het geen meetfout maakt. CMI interface geeft de mogelijkheid tot het koppelen van meerdere meetinstrumenten tot een groter meetinstrument zonder specifieke kennis en hoge kosten.

Zeer gedetailleerd beeld

De Handyscope HS6 DIFF meet met hoge resoluties van 14 en 16 bit, dat 256 keer meer resolutie dan de meeste standaard oscilloscoops. Dat maakt het mogelijk signalen veel nauwkeuriger te meten, omdat de kwantiseringsfout vele malen kleiner is. Om een signaal dat gemeten is met de Handyscope HS6 DIFF hoge-resolutie oscilloscoop met dezelfde hoeveelheid details weer te geven als een standaard oscilloscoop, kan het scherm 256 keer groter zijn. Op een 24" beeldscherm krijg je een zeer gedetailleerd beeld van het signaal. De kleinste variaties zijn goed zichtbaar. Door de hoge resolutie kan nog steeds ingezoomd worden om nog meer details te onthullen.

TiePie engineering

TiePie engineering logo Sneek

Facebook Twitter LinkedIn YouTube

Website

Tablet met meetapparatuur

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact