Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

TicTag, 92e plaats KVK Innovatie Top 100 2019

TicTag verbindt online en offline

Loyalty punten verzamelen, een betaling doen of je hotelkamer ingaan? Geen probleem voor TicTag. Met deze nieuwe connectiviteit technologie verbind je makkelijk online en offline via het scherm van je smartphone of tablet.

De Smart Tag Sticker bevat een uniek en onzichtbaar patroon. Alleen het scherm van een device herkent dit. Zo kun je als gebruiker digitaal contact leggen met een product of object waar de Smart Tag in is geïntegreerd. De TicTag technologie maakt hierbij gebruik van de digitale ID van je smartphone.

Met een tik

Door met het scherm de Smart Tag aan te raken, krijg je toegang tot digitale content of fysieke toegang. De toepassingsmogelijkheden zijn legio. Gestart is in de retail samen met partner Countr. Klanten krijgen loyalty punten door de Smart Tag van de winkel aan te raken. Volgende stap is ook het betalen via de smart tag te laten verlopen. Uiteindelijk zal met een tik de gehele afhandeling van een aankoop zijn geregeld.

Sleutels en passen overbodig

Ook in andere markten wil TicTag in samenwerking met partners komen met unieke oplossingen. Denk aan Airbnb appartementen openen met je smartphone, toegang krijgen tot cars, pakketjes in ontvangst nemen of een veilige wifi verbinding maken. De nieuwe technologie maakt het gebruik van sleutels en passen overbodig. Bovendien is er een betere bescherming van pivacy omdat gebruiker zelf in controle over zijn ID en zelf beslist of hij/zij ergens verbinding mee maakt.

TicTag

Logo TicTapVelp

Twitter LinkedIn

Website

Smartphone plus een Smart Tag Sticker

Teamfoto TicTag

Team TigTag

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact