Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

ThunderBuild BV, 85e plaats MKB Innovatie Top 100 2013

Papierloze wegwerkzaamheden

Deze wegenbouwoplossing is een softwaretoepassing waarmee alle partners in de wegenbouw online samenwerken. Het ontsluit gegevens van transporteur tot asfaltcentrale direct tijdens het proces. Wegwerkzaamheden worden zo sneller, beter en duurzamer uitgevoerd. De toepassing zorgt voor een volledig papierloze afhandeling van projectadministratie, transportdocumenten en ritlijsten.

Onafhankelijke totaaloplossing

Logistieke processen kennen door de diverse ketenpartijen veel administratieve rompslomp. De moeilijkheidsgraad bestaat uit de diverse systemen, infrastructuur en verscheidenheid aan werkwijzen die tot 1 totaaloplossing bij elkaar moet komen. Door volledige merk en type onafhankelijkheid is ThunderBuild er in geslaagd een uitgebreide set van koppelingen te ontwikkelen. Hiermee hebben de ketenpartijen geen investeringsdrempels waardoor de oplossing voor alle partijen acceptabel en te implementeren is. Zelfs voor ZZP'ers zijn er gratis APPS beschikbaar in de IOS en Android appstore waarmee zij kosteloos kunnen aansluiten en deelnemen.

Kostenbesparend

De software biedt de bouwsector een enorme administratieve lastenverlichting. Verder stelt het de sector in staat om processen en werkwijzen verder te optimaliseren. Resultaten vertalen zich in minder brandstofverbruik, beter gebruik van grondstoffen door optimaal inzicht in benutting van bouwmaterialen en rijdend materieel. Dit alles naast vermindering van papierverbruik en alle daarbij behorende kosten.

ThunderBuild BV

Eindhoven

 Twitter LinkedIn

Website

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact