Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

ThunderBuild BV, 15e plaats MKB Innovatie Top 100 2015

Efficiënt proces voor wegaanleg

ThunderBuild helpt bedrijven en overheden om hun (keten)processen structureel te optimaliseren zodat zij duurzamer en efficiënter kunnen opereren. Met APEX, de Asfalt Proces Expert, biedt Thunderbuild een digitaal platform waarmee het asfalteringsproces efficiënter verloopt. Het  platform bestaat uit een webapplicatie, iPhone en iPad applicatie dat alle spelers in het proces bij elkaar brengt. Via de App staan kantoor, asfaltcentrale, transporteur, chauffeur, uitvoerder en asfaltploeg met elkaar in contact. Alle relevante data wordt digitaal en realtime met elkaar gedeeld. Hierdoor kan tijdens het proces bijsturing plaatsvinden zodat het proces optimaal wordt.

Schakels verbinden

Door de vele schakels in het proces van wegaanleg en wegonderhoud was onderlinge afstemming en optimalisatie van het proces tot op heden zeer complex. Met APEX gaat dit een stuk gemakkelijker. De belangrijke proceselementen worden nu realtime gemeten en gedeeld. Communicatie vindt daardoor efficiënter en gerichter plaats. Het resultaat is een beter proces: langere levensduur van de weg, minder garantie(claims), minder onderhoudskosten en minder files.

Co-creatie

APEX is het resultaat van co-creatie tussen verschillende aannemers, ketenpartijen en ThunderBuild. De nu gerealiseerde innovatie loopt wereldwijd voorop. De introductie van smartphones en tablets met slimme Apps op de (bouw)werkvloer is een nieuwe ontwikkeling die mede hierdoor in gang is gezet.

ThunderBuild BV

Logo Thunderbuild BV Eindhoven

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Weergave dashboard van APEX - Asfalt Proces Expert

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact