Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

TheOTCLab, 62e plaats KVK Innovatie Top 100 2019

Help je voeten een handje

TheOTCLab ontwikkelt en levert diverse over-the-counter (OTC) producten die je dus gewoon bij een (online) drogisterij kunt kopen. Denk aan producten als Bitener, een middel om nagelbijten tegen te gaan, of Audispray, een middel om overtollig oorsmeer te verwijderen. Deze producten worden over de hele wereld in meer dan 30 landen verkocht. Daar is nu het product FungeX, een middel tegen voetschimmel, aan toegevoegd.

Voetschimmel

Veel mensen hebben last van voetschimmel. Rode, gevoelige plekjes tussen de tenen of onder de voeten is een veel voorkomend verschijnsel. Het ontstaat soms bij voeten die niet voldoende aandacht krijgen. Bijvoorbeeld als ze elke dag opgesloten zitten in dezelfde schoenen. Een andere bekende oorzaak is het op blote voeten lopen in openbare ruimtes als kleedkamers en zwembaden.

Ecologisch afbreekbaar

Waar andere oplossingen bestaan uit herhaaldelijk aanbrengen van zalfjes of sprays, is FungeX een eenmalige behandeling. Het is een plastic sok die eenvoudig en snel om de gehele voet past. Met een enkele toepassing van 30 minuten verzacht deze sok de rode en gevoelige huid op de voet en vermindert de onaangename geur die kan ontstaan bij voetschimmel. De voetschimmel verdwijnt over het algemeen binnen 3 tot 6 dagen. De plastic sok is ecologisch afbreekbaar. Ook dit product past goed bij de missie van TheOTCLab: mensen wereldwijd toegang geven tot natuurlijke, eenvoudig en veilig te gebruiken gezondheidsproducten die gewoon bij een drogisterij gekocht kunnen worden.

TheOTCLab

Logo TheOTCLabAmsterdam

Facebook LinkedIn

Website

Verpakking FungeX Socks

Bijlagen

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact