Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

The Sync Factory, 53e plaats MKB Innovatie Top 100 2017

Drie keer sneller back-ups gemaakt

Film- en video-opnames leveren een schat aan ‘takes’ en ‘shots’ op. Voor alle betrokkenen zijn deze goud waard. Daarom zijn voor film- en videoproducties een effectieve manier van verwerking én opslag van alle opnamen erg belangrijk. Zo is het noodzakelijk om meerdere back-ups te maken van al het beeldmateriaal. The Sync Factory heeft een manier ontwikkeld waardoor dit tot 3x sneller kan dan tot nu toe mogelijk was. De naam van deze innovatie is Hedge Fast Lane copy engine.

Het bestandsbeheer van alle video-opnames, dit noemt men ook wel ‘file management,’ is normaliter niet zonder risico’s. Het afbreukrisico is groot, bijvoorbeeld als het opslaan of beheer van de opnamen niet goed gebeurt. Mocht dit het geval zijn, dan leidt dit tot een grote kostenpost.

Hoogst mogelijke snelheid

SSD en RAID systemen zijn de laatste jaren in opmars. Echter, de kopieer- en verifieermethodiek hiervan liep achter. The Sync Factory BV zorgde ervoor dat Hedge volledig gebruik kan maken van de snelheden die nieuwe hardware biedt. Dit zorgt voor het kopiëren van alle data, vanaf één of meerdere bronnen naar één of meerdere doelen, op de hoogst mogelijke snelheid. Op elke kopie vindt een technische controle plaatst om te bepalen of het daadwerkelijk een exacte kopie is van het origineel. Dit levert de zekerheid dat de data veilig is opgeslagen. Maar ook tijdswinst.

Startup

The Sync Factory is een startup. Een licentie is verkrijgbaar via de website van The Sync Factory BV en via partners wereldwijd.

The Sync Factory

The Sync Factory logo Amsterdam

 Website

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact