Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

The Minimono Company, 89e plaats MKB Innovatie Top 100 2014

De kiosk is terug: opvallend en duurzaam

De kiosk is in Nederland een lange tijd uit het straatbeeld verdwenen. Met de Minimono is deze weer terug! De Minimono is een mooie, duurzaam ontworpen kiosk en maakt gebruik van herwinbare materialen als geperst bamboe en innovatieve materialen als composiet in combinatie met lichtgewicht metaal. Composiet is vandaalbestendig, corrosievrij en vrij vormbaar. Hiervoor worden in het productieproces, net als in de vliegtuigindustrie, matrijzen en mallen gebruikt.

Modulair

De kiosk bestaat uit diverse slimme modules. Van kastenwand tot balie. De Minimono is gemakkelijk te plaatsen en is ideaal voor tijdelijk oplossingen. Door de constructie weegt hij de helft van vergelijkbare gebouwtjes. Er zijn zonnepanelen beschikbaar en ledverlichting. Na plaatsing is het is 'plug and play'.

Kijkshop bij webshop

Geschikt voor de (startende) ondernemer die voldoende heeft aan weinig ruimte op een A-locatie in stadshart of esplanade of als een soort kijkshop bij de webshop. In de zomer van 2014 staan er twee prototypes op het Lange Voorhout in Den Haag bij de expositie 'Grandeur' als museumwinkeltje en bewakingskiosk.

Samenwerken

Er zijn vijf bedrijven die Minimono ondersteunen bij de productie: een ingenieursbureau, een interieurbouwer, een composietbedrijf, een sociale werkplaats en een marketingbureau. De Minimono is uiteraard te koop en te huur.

The Minimono Company

Almere

Facebook Twitter 

Website

"Voor een start-up is het al fantastisch om in de top honderd te belanden. Voor The Minimono Company heeft het de weg geopend naar financiering van mijn groei."

Marcel Kolder van The Minimono Company

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact