Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Tess Essentials, 97e plaats MKB Innovatie Top 100 2017

Tromp EasyLift vergroot werkplezier en verlaagt ziekteverzuim

Het vak van stratenmaker of hovenier valt niet altijd mee. Tegels oprapen, vervoeren en neerleggen is vaak fysiek zwaar. Tess Essentials ontwikkelde daarom de TrompEasyLift. Met deze tegelverlegger wordt de fysieke belasting fors lager waardoor rugklachten kunnen worden voorkomen. Op het eerste oog wellicht een eenvoudig instrument. Maar als je verder kijkt, is er goed over nagedacht. Door het productontwerp en de gebruiksvriendelijkheid is het product ergonomisch verantwoord. Het welbekende zware ‘kiepmoment,’ zoals we dat kennen van een steekwagen, behoort tot het verleden. Ook zorgt de Tromp EasyLift voor gebruiksgemak, omdat je minder met de hand hoeft te leggen. Hierdoor kun je voorkomen dat je vingers bekneld raken tijdens het leggen. Kortom, de Tromp EasyLift verlaagt het ziekteverzuim en vergroot het werkplezier.

Bijna alle soorten en maten tegels

De tegelverlegger werkt op menskracht en is volledig mechanisch. Dit is duurzaam omdat er geen fossiele brandstoffen nodig zijn. De materialen zijn recyclebaar. Werken met de Tromp EasyLift is erg effectief: je legt meer vierkante meters bestrating in minder tijd. Zowel kleine als grote tegels, tot zelfs 120 cm. Variërend van diktes tussen de 3 en 8 cm. Ook kun je stapels tegels tegelijk vervoeren. Dit alles dus met één hulpmiddel.

Internationale markt

Inmiddels is het product in veel landen verkocht. Niet alleen in Nederland, maar ook in België, Duitsland, UK, Tjechië, Slowakije, Denemarken, Polen, Rusland, Kazachstan, Turkije, Zwiterland, Oostenrijk, Verenigde Arabische Emiraten, Japan, Canada en Verenigde Staten.

Tess Essentials

Logo Tess Essentials De Goorn

Facebook  

Website

Tromp EasyLift in gebruik

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact