Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Teqram - Vision Guided Robotics, 14e plaats MKB Innovatie Top 100 2018

Productiviteitsverbetering met volledig flexibele robots

Bin-picking, het verplaatsen van gestapelde en ongesorteerde metalen producten uit een bak, machine of pallet, is niet nieuw. Het Vision-systeem van Teqram maakt echter volledig flexibel automatiseren mogelijk, zelfs van grote en zware producten zoals halffabricaten uit staal. Het EasyEye® systeem herkent de producten, zelfs als deze afwijkend van vorm zijn en in willekeurige volgorde op de band liggen en verplaatst deze van A naar B.

Zeer gebruiksvriendelijk

De klanten van Teqram zijn zowel maakbedrijven als robot-integratoren. Geïnteresseerde bedrijven dienen een aanvraag in. Teqram maakt een business case op basis van de gewenste taken en levert de technologie en robot op maat. Inbegrepen in het systeem zijn  kwaliteitsinspecties van producten en onderdelen. Het hele systeem is zeer gebruiksvriendelijk. De software werkt eenvoudig, gebruikers kunnen de handelingen aanpassen, posities veranderen, add-ons gebruiken en meer.    

Constante kwaliteit

De Vision-techniek van Teqram biedt meerdere economische voordelen. Een robot kan taken overnemen die saai, repeterend, fysiek zwaar of zelfs gevaarlijk zijn. Hij levert een constante hoge kwaliteit en maakt daarbij geen fouten. Dit levert op de lange termijn een besparing op productie- en personeelskosten op. De ingebouwde kwaliteitscontrole van de producten voegt een extra zekerheid toe. Het automatiseren van productieprocessen biedt een concurrentievoordeel ten opzichte van bijvoorbeeld lagelonenlanden.

Teqram - Vision Guided Robotics

Teqram logo Zwolle

Facebook Twitter LinkedIn YouTube

Website

Teqram easyEye+easyBot

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact