Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Telesignal Europe, 60e plaats MKB Innovatie Top 100 2014

Informatie efficiƫnter getransporteerd

De TSEC-core zorgt voor koppeling tussen technische installaties en systemen als Ethernet, GPRS en RAM-data doordat het wordt ingebouwd in een overdrager. De overdrager maakt het mogelijk om oude techniek toch via de nieuwe transmissiewegen te laten communiceren met de buitenwereld. Bij een renovatie worden bestaande installaties gekoppeld met de nieuwe transmissieweg. Kostentechnisch een zeer interessante oplossing omdat oude techniek gehandhaafd kan blijven.

Succesvol ingezet

De Telesignal TSEC overdragers worden nu al gebruikt door het openbare meldsysteem van de brandweer, door particuliere alarmcentrales, voor openbare verlichting (uit als het kan, aan als het moet) en door liftfabrikanten voor het meten van de liftbewegingen en servicebehoefte.

Multidisciplinair

De TSEC-core is multidisciplinair door de zgn. open structuur en is inzetbaar van laagdrempelige data transmissie tot het bewaken van hoog risico processen. De TSEC-core is een ontwikkeling die is ontstaan uit de ruim 30 jaar ervaring die Telesignal heeft als R&D van communicatie- en ontvangstapparatuur en ingegeven door het naderen van de uiterste houdbaarheidsdatum van de PSTN en ISDN communicatie transmissiewegen. Door de komst van nieuwe transmissiewegen kan er meer en efficiënter informatie getransporteerd worden.

Telesignal Europe

Veenendaal

Website

TSEC van Telesignal Europe

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact