Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Technicare Systems, 42e plaats MKB Innovatie Top 100 2013

Infuuspaal en loophulp in één

Technicare Systems levert maatwerk en bedenkt daardoor veel nieuwe oplossingen en mogelijkheden. Veelal wordt een product ontwikkeld naar aanleiding van een probleem wat is gesignaleerd. De aanleiding van het ontwikkelen van de Mobilyzer was het zien van een oudere vrouw die viel met een infuuspaal.

Vergroten zelfredzaamheid

De Mobilyzer is een combinatie tussen een infuuspaal en een loophulp. De Mobilyzer vergroot zo de zelfredzaamheid van de patiënt, biedt meer steun en verkleint de kans op ongelukken in vergelijking met een standaard infuuspaal. De voet met vijf wielen biedt de patiënt maximale stabiliteit. Dankzij deze unieke voet kunnen lift- en vloerovergangen eenvoudig worden gepasseerd. De vormgeving vergroot het loopcomfort van de patiënt, wat een snellere revalidatie mogelijk maakt.

Aanpasbaar

De Mobilyzer kan met verschillende accessoires worden uitgerust. Standaard is er een stekkerdoos bevestigd, waar alle apparaten aan bevestigd kunnen worden. Ook het bovendeel van de Mobilyzer is aanpasbaar.

Voor iedereen

Het stuur is in hoogte verstelbaar en daardoor is de Mobilyzer voor iedereen te gebruiken. Zo rijden er in het UMC Utrecht volwassen mensen mee en in het Sofia Kinderziekenhuis kleine kinderen.

Technicare Systems

Ridderkerk

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Mobylizer, nieuwe generatie infuuspaal

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact