Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Techcomlight, 90e plaats MKB Innovatie Top 100 2017

Solatube Ventilatieset: daglicht en ventilatie in één

TechComLight en Ubbink hebben een innovatief systeem ontwikkeld waarbij daglicht en ventilatie wordt gecombineerd. Waar mensen eerder afzonderlijke producten aanschaften voor ventilatie, daglicht en kunstverlichting, is dit nu niet langer nodig. De oplossing: Solatube Ventilatieset. Licht én frisse lucht tegelijk. Het is niet alleen mooi om te zien, ook is het functioneel, doordat het in iedere willekeurige ruimte kan worden geïnstalleerd. Zoals in badkamers, keukens, kelders en toiletten. Installatie kan snel en eenvoudig, ook op moeilijk bereikbare plekken.

Duurzame lichtoplossingen en optimale ventilatie

TechComLight is specialist in duurzame lichtoplossingen. Ubbink zorgt voor optimale ventilatie. Samen hebben ze de Solatube Ventilatieset de afgelopen jaren verder door ontwikkeld en verbeterd. Inmiddels bestaat het uit een totaalpakket met onder andere een ventilatiepijp, dakdoorvoer, ventilator, ventilatierooster en bijbehorende aansluiting. De toepassingsmogelijkheden zijn min of meer onbegrensd. Niet alleen voor platte en schuine daken, maar ook door gevels of door de grond. Oplossingen op maat zijn ook mogelijk, bijvoorbeeld voor  sandwichdaken en groendaken.

De samenwerking tussen TechComLight en Ubbink is in 2014 gestart. De Solatube Ventilatieset is sinds eind vorig jaar verkrijgbaar in de Benelux.

Techcomlight

Logo TechcomlightEde

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact