Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Live Adviesdagen

Sungevity, 29e plaats MKB Innovatie Top 100 2015

Blauwe daken met Rooftop Revolution

Steeds meer mensen overwegen om zonnepanelen aan te schaffen. Maar in een markt met wel 1500 actieve spelers zien consumenten vaak door de bomen het bos niet meer. Reden voor Sungevity uit Amsterdam om juist het ingewikkelde proces van oriënteren, vergelijken en aanschaffen leuk en gemakkelijk te maken. Want hoe meer ‘blauwe daken’ in Nederland, hoe beter, zo vinden ze.

Digitaal

Het oriëntatieproces van een potentiële klant loopt bij Sungevity geheel via de website en telefonisch, om aan te sluiten op wensen van de klant. Pas bij de installatie komt de installateur over de vloer. De Remote Solar Design software helpt daarbij. Op de kWh nauwkeurig berekent deze software voor elke specifieke klant hoeveel de gekozen zonnepanelen jaarlijks aan energie opwekken. Sungevity heeft deze software nu doorontwikkeld tot de Instant iQuote. De Instant iQuote berekent het meest optimale zonnesysteem automatisch voor klanten, hetgeen voorheen met de hand gebeurde.

Zongarantie
Ondanks de nauwkeurige kWh berekeningen van Sungevity, blijven klanten vaak toch onzeker. Haalt het systeem wel de beloofde energieopbrengst? En wat als de zonintensiteit toch tegenvalt? Met de Sunsure garantie zijn deze zorgen voorbij. Sungevity garandeert 20 jaar lang de beloofde opbrengst. Wekt het systeem minder stroom op? Dan past het bedrijf het verschil bij. Het bedrijf kiest daardoor voor een langdurige relatie met de klant. Panelen kunnen namelijk in de praktijk wel 30 jaar meegaan.

Transparant

Met hun innovaties wil het bedrijf het beslissingsproces van klanten transparanter maken. Uiteindelijk doel? Van Nederland een land maken dat geen fossiele brandstof meer nodig heeft.

Sungevity

Logo SungevityAmsterdam

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Jongen kijkt uit open dakraam naar zonnepanelen op een dak

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact