Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Styleshoots BV, 20e plaats MKB Innovatie Top 100 2013

Snel en perfect gefotografeerd

Samen met TU Delft ontwikkelde Styleshoots een tabletop waarmee eenvoudig maar professioneel kleding kan worden gefotografeerd en toegevoegd aan bijvoorbeeld een webshop. Binnen 30 seconden is de foto klaar, die niet meer bewerkt hoeft te worden met ingewikkelde fotobewerkingsprogramma's.

Makkelijk in gebruik

De StyleShoots is een alles in één fotostudio voor modefotografie waar iedereen mee kan werken. Het kledingstuk wordt op de tabletop geplaatst. Daarna maakt de Styleshoots met een tik op de meegeleverde iPad geheel automatisch een foto van het kledingstuk. De foto's worden transparant opgeleverd en het wegsnijden van achtergronden (vrijstaand maken van het beeld) is volledig geautomatiseerd.

Duurzaam

De Styleshoots werkt met LED technologie, die in samenwerking met technici van de TU uit Delft is ontwikkeld. Dit maakt het energieverbruik van de Styleshoots extreem laag. Bedrijven zetten de Styleshoots in hun eigen magazijn in. Heen en weer rijden met de producten voor de fotoproductie is overbodig geworden. Wat een aanzienlijke tijdwinst oplevert en verspilling van transport en energie voorkomt.

Styleshoots BV

Haarlem

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Styleshoots tabletop

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact