Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Stackdoor Products, 47e plaats MKB Innovatie Top 100 2018

Stapel op veiligheid

Bij Stackdoor Products zijn ze stapel op veiligheid. Daarom produceren ze sinds 2014 een innovatief beveiligingshek. De eigen ontworpen Stackdoor is anders dan andere beveiligingshekken. Het wordt niet opgerold maar opgestapeld met een speciale techniek. Hierdoor is er minder inbouwruimte nodig en heeft het hek een hogere inbraakwerendheid. Bovendien is het in iedere vorm toepasbaar. Denk bijvoorbeeld aan het afsluiten van draaideuren bij een winkelcentrum.

Tegen inbraken

Hoe werkt het dan? De Stackdoor is opgebouwd uit stalen kokerprofielen en massief stalen pennen. Via het unieke stapelsysteem verdwijnen de stalen verbinders bij het ophalen van het hek in de horizontale liggers. Het hek rolt zich dus niet om zijn as heen, maar stapelt zich op tot een plat pakket. De opbergbak van het hek verdwijnt uit het zicht en neemt veel minder ruimte in. Bij het monteren is dus minder inbouwruimte nodig. Daardoor is het hek bij veel meer winkels toepasbaar. Bovendien is het materiaal waaruit de Stackdoor bestaat, veel sterker dan dat van traditionele beveiligingshekken. Door al deze eigenschappen is de Stackdoor extra inbraakwerend en beschermt hij ook tegen ramkraken. Het hekwerk ziet er ook netter uit, wat bijdraagt aan de uitstraling van bijvoorbeeld een winkelcentrum.

In de prijzen

Stackdoor Products is begin dit jaar met de Stackdoor in de prijzen gevallen. Op de R+T Beurs in Stuttgart hebben zij de R+T innovatieprijs gewonnen. Dit heeft veel internationale belangstelling opgeleverd. Het hekwerk is niet alleen toepasbaar bij winkelingangen, maar bijvoorbeeld ook als veiligheidskooi rondom een pinautomaat in de supermarkt.

Stackdoor Products

Stackdoor logoHarderwijk

Facebook Twitter LinkedIn YouTube

Website

Stackdoor® een innovatief beveiligingshek

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact