Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Sqills Group BV, 44e plaats MKB Innovatie Top 100 2018

Snelle service voor OV-reizigers

Sqills maakt reizen met het opbaar vervoer nog aantrekkelijker. Zij ontwikkelden namelijk speciaal voor trein- en busmaatschappijen het S3 Passenger software platform. Met S3 Passenger kunnen reizigers gemakkelijk zelf online tickets reserveren, boeken, betalen, wijzigen en annuleren. Met S3 Passenger wil Sqills de transactie standaard zetten voor de internationale rail en bus industrie. Dan wordt het gemakkelijker om het netwerk van verschillende internationale aanbieders te combineren en (online) te boeken.

Klant centraal

Sqills speelt in op de transitie van de openbaar vervoer industrie. Die gaat wereldwijd van ‘operator led’ naar klantgerichte organisaties. Door de klant centraal te stellen, wordt het openbaar vervoer aantrekkelijker. De nieuwe technologie van Sqills helpt daarbij. Met behulp van S3 Passenger organiseren reizigers hun treinreis in een handomdraai. Het systeem biedt ook voordelen voor de trein- en busmaatschappijen zelf. Zij hebben via het systeem beter inzicht in hun bezettingsgraad en kunnen eenvoudig tarieven, aanbiedingen en capaciteit aanpassen. Met het gemak van S3 Passenger wordt het reizen per trein en/of bus een aantrekkelijker en een schoon alternatief ten opzichte van andere vervoersvormen en gaat het openbaar vervoer meer passagiers trekken.

Doorontwikkelen

Sqills werkt voortdurend aan de doorontwikkeling van de S3 Passenger. Ieder kwartaal komen nieuwe functionaliteiten beschikbaar. Gebruikers en technici leveren hiervoor input. De verschillende modules van de S3 Passenger vormen het hart van het commerciële proces van vervoersmaatschappijen en de klantgerichte doorontwikkeling van het platform waarborgt lange termijn klanttevredenheid en loyaliteit.

Sqills Group BV

Sqills logoEnschede

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Rijdende trein

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact