Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Sprinklr BV, 54e plaats MKB Innovatie Top 100 2018

Groene vingers krijg je cadeau

Iedereen groene vingers! Dat lukt met de Sprinklr App. Koopt iemand bij Sprinklr.co een kamerplant of planten voor in de tuin? Dan krijgen zij de ‘levensreddende’ Sprinklr App er gratis bij. Klanten krijgen via de App en spoedcursus plantenverzorging en vinden er alle informatie over hun planten. Dreigt het toch mis te gaan? Dan stelt de plantendeskundige van Sprinklr snel een diagnose en komt met een reddingsplan.

Groen in de stad

Sprinklr bezorgt de planten rechtstreeks van biologische en duurzame kwekers bij hun klanten. Met hun formule willen zij steden vergroenen en mensen weer in contact brengen met natuur in hun eigen huis. Ook willen zij de teeltsector prikkelen om duurzamer te werk te gaan. Meer dan de helft van de mensen wereldwijd woont in de stad. Tussen alle beeldschermen en beton is er in de stad juist veel behoefte aan groen. Mensen creëren met de planten van Sprinklr een eigen eco-systeem in en om hun huis. Dat heeft een positieve uitwerking op hun persoonlijke leven en de natuur in de stad.

Liefde

De Sprinklr App helpt mensen dus bij het onderhoud van hun planten. Zij krijgen bijvoorbeeld berichtjes wanneer hun planten wat liefde nodig hebben. Sprinklr adviseert ook om af en toe een liedje voor de planten in huis te zingen (!). Op de website staan handige filmpjes over watergeven, hoeveel, verpotten en bemesten.

Sprinklr BV

Sprinklr logo Amsterdam

Facebook 

Website

Houten bak met planten

Innoveren kun je leren. Maar wat is het geheim van een goede innovatie?

"Mijn truc om een nieuw bedrijf, product of dienst te lanceren: gewoon beginnen! Alsmaar blijven hangen in de plan- en denkfase is misschien verleidelijk, maar het helpt je uiteindelijk geen stap vooruit. Gewoon gáán en dingen laten mislukken. Daar leer ik het meeste van."

Suzanne van Straaten - Sprinklr

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact