Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Splaire Development BV, 98e plaats MKB Innovatie Top 100 2015

Meeverdienen aan digital signage

Iedereen kent ze wel: de digitale schermen in wachtruimtes, kantines en in lobby’s van bedrijven en organisaties. Via narrowcasting wordt hierop informatie getoond. Splaire verbindt deze schermen in een netwerk en biedt een gemakkelijke beheeromgeving. Door televisieschermen te voorzien van de Splaire-dongle en software, worden ze gekoppeld aan een online platform. Hierop kunnen verschillende bedrijven en instanties samenwerken en informatie delen. Het kan dienen als informatienetwerk, voor kennisdeling of als alarmeringsmiddel bij calamiteiten.

Verdienen aan scherm

Volgens het bedrijf worden schermen nu vaak beheerd met individuele systemen die niet gebruiksvriendelijk zijn. Dat wil Splaire veranderen. Ook is het als schermeigenaar mogelijk om campagnes van derden te tonen. Voor de getoonde content kan op het platform een vergoeding worden afgesproken. Zo kunnen eigenaren aan hun scherm verdienen. Wie een campagne wil uitzenden kan via het platform gemakkelijk de meest geschikte locaties uitzoeken. De waarde daarvan wordt door Splaire bepaald op basis van het mediabereik, branche-specifieke kenmerken en overige locatiegegevens. Eigenaren kunnen die prijs zelf aanpassen. Wat er op het scherm wordt getoond, wordt altijd vooraf door de eigenaar goedgekeurd via smartphone of computer, pas daarna wordt betaald.

Ondersteuning

Voor wie nog geen eigen campagnemateriaal heeft, biedt Splaire ondersteuning. Het opzetten van campagnes kan met een online editor. Ook kan het bedrijf worden ingeschakeld om op locatie te komen filmen.

Splaire Development BV

Logo Splaire DevelopmentUrk

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Weergave van de verbinding van schermen

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact