Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Spin Remote BV, 12e plaats MKB Innovatie Top 100 2016

De afstandsbediening opnieuw uitgevonden

Complexe apparaten simpel maken op een stijlvolle manier, dat is de missie van SPIN remote. Het eerste product dat het bedrijf uit Geldermalsen onder handen nam, was de afstandsbediening. Ze ontworpen een stijlvol product waarmee verschillende apparaten in huis bediend worden. Geen knoppen meer, maar intuïtieve draaibewegingen en aanrakingen zijn voldoende om zowel bestaande apparatuur als de nieuwste Smart Home gadgets aan te sturen.

Minder knoppen

De SPIN remote is ontwikkeld voor iedereen die zich ergert aan de grote hoeveelheid knoppen, afstandsbedieningen en Apps die vandaag de dag nodig zijn om apparaten te bedienen. Een gemiddeld huishouden telt vier of meer elektronische apparaten met een afstandsbediening. Met een gemiddeld aantal van 40 knoppen per afstandsbediening komt het totaal al snel op meer dan 160 knoppen, dit terwijl de meeste mensen slechts een handvol knoppen gebruiken. SPIN remote gaat terug naar de eenvoud en maakt het mogelijk om de favoriete functies op te slaan in een profiel.

Sensoren weten wat de gebruiker wil

De SPIN remote is bruikbaar voor meerdere apparaten tegelijk. Het apparaat speelt in op hoe mensen intuïtief apparaten bedienen door middel van rotatie en het touch. SPIN remote zit vol met sensoren, die het mogelijk maken om beweging, rotatie, positie en aanraking te detecteren. Dankzij al deze techniek weet de SPIN remote exact hoe je hem vasthoudt of draait. De beweging en aanraking wordt naadloos omgezet in bediening. Zo wijzigt de gebruiker het volume van de TV of de helderheid van de verlichting in een handomdraai. SPIN remote bedient zowel een oude TV als de nieuwste slimme verlichting. Opvallend is ook het design: een eyecatcher van hoogwaardig aluminium met LED verlichting rondom.

Spin Remote BV

Logo Spin Remote BV Geldermalsen

Facebook Twitter LinkedIn YouTube Pinterest

Website

Spin remote

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact