Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

Spannende weken voor innovatief mkb

En nu wordt het spannend voor alle ondernemers die de afgelopen tijd een innovatie hebben voorgedragen voor de KVK Innovatie Top 100 2020! Dat kon tot en met 18 september 2020. Meer dan 385 ondernemers schreven zich in! Wie neemt in januari het stokje over PHYSEE, met hun glazen gevel met geïntegreerde zonnecellen en sensoren?

In september buigen expertpanels zich over alle voordrachten. De inschrijvingen worden beoordeeld op verkrijgbaarheid en gerealiseerde omzet, impact voor de branche en samenleving, originaliteit en groeipotentie.

Evenementen

Op 26 november toont KVK de 100 meest innovatieve mkb-bedrijven in alfabetische volgorde aan heel Nederland tijdens een inspirerend online evenement. En op 21 januari 2021 presenteert KVK de ranking van de 100 bedrijven tijdens een feestelijke bijeenkomst. Een landelijke jury stelt deze ranglijst vast.  

Publieksprijs

Maar niet alleen de jury heeft een stem. Heel Nederland kan eind van het jaar stemmen op zijn of haar favoriete innovatie, de KVK Innovatie Top 100 Publieksprijs. De winnaar wordt tijdens de bijeenkomst in januari bekend gemaakt.

KVK Impact Award

Nieuw en extra in dit jaar is de KVK Impact Award 2020, speciaal voor ondernemers met een baanbrekende innovatie, die onder invloed van de coronacrisis op de markt is gebracht. Voor ondernemers die het dus echt anders doen. Ben jij zo’n ondernemer, draag dan ook jouw innovatie voor. Tijdens de online bijeenkomst worden de schijnwerpers ook op deze innovaties gezet. Ze zijn namelijk baanbrekend!

Grootste innovatieprijs

Aan de KVK Innovatie Top 100 is bewust geen (geld)prijs verbonden. De kracht van het initiatief is te laten zien waartoe het midden- en kleinbedrijf in staat is. Afgelopen 14 jaar is deze prijs uitgegroeid tot de grootste en belangrijkste innovatieprijs voor het mkb.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact