Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Spannende weken voor innovatief mkb

Wie zijn de genomineerden voor de KVK Innovatie Top 100 & de Impact Award?

En nu wordt het spannend voor alle ondernemers die de afgelopen tijd een innovatie hebben voorgedragen voor de KVK Innovatie Top 100 2020! Dat kon tot en met 18 september 2020. Meer dan 385 ondernemers schreven zich in! Wie neemt in januari het stokje over PHYSEE, met hun glazen gevel met geïntegreerde zonnecellen en sensoren?

KVK Live Adviesdagen

Tijdens de KVK Live Adviesdagen, die plaats vinden van 23 t/m 26 november, zal bekend worden wie de genomineerden zijn en in dus in de top 100 staan. Op 26 november hebben we inspirerende sessies over innovatie en alles wat daarmee te maken heeft. Naast de bekendmaking van de Top 100 kun je ook zien welk bedrijf de KVK Impact award heeft gewonnen.

Aanmelden voor de KVK Live Adviesdagen

Meer weten over de KVK Live Adviesdagen?

Als ondernemer sta je nooit stil. En zeker in deze tijd komt er veel op je af. Ga je nu starten met je bedrijf? Of is dit juist het moment om te stoppen? Wat doe je met je groeiplannen? En hoe blijf je vernieuwen? Tijdens de KVK Live Adviesdagen bieden we jou 4 dagen lang online advies, informatie en inspiratie. Het hele programma vind je hier.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact