Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Sofon, 89e plaats MKB Innovatie Top 100 2015

Voorcalculator voor projectkosten

De Resource Estimator van Sofon Guided Solutions biedt de mogelijkheid om een project al voor de start goed te plannen. Bij de meeste planningsapplicaties wordt pas gestart nadat een klant de offerte heeft goedgekeurd, de Resource Estimator doet het al daarvoor. In de aanbiedingsfase kan een project met een bepaald budget gepland worden en kunnen er scenario’s worden gemaakt, met een inschatting van tijd en geld. Zo kunnen er in de projectplanning mijlpalen worden gesteld en acties worden ondernomen.

Haalbaarheid project zichtbaar

Deze voorcalculator laat met visualisaties zoals staafdiagrammen en boxcharts de haalbaarheid van het project zien. Bijvoorbeeld hoe de uitgaven verlopen richting de einddatum en wanneer er prijswijzigingen plaatsvinden die invloed hebben op de offerte. Op basis van de gegevens van Resource Estimator kan er een specifieke offerte worden geleverd aan de klant. Hiervoor levert het bedrijf een eigen pakket Sofon Proposol Organiser, maar de gegevens kunnen ook gekoppeld worden aan SAP of andere ERP pakketten.

Verbeteren processen

Sofon richt zich met een scala aan software producten op het verbeteren van processen rondom offertes, verkoop en communicatie. Het doel is om bij te dragen aan een hogere verkoopproductiviteit, meer scoringskansen en kostenbesparingen.

Sofon

Logo Sofon Son

 Twitter LinkedIn

Website

Sofon Guided Solutions tekening van een verpakking

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact