Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Snakeware 050, 65e plaats KVK Innovatie Top 100 2019

SimCity in de echte wereld

Snakeware 050 ontwikkelde een Augmented Reality (AR) platform. Hiermee zijn waterschappen of andere overheden in staat de gevolgen van voorgestelde gebiedsaanpassingen te visualiseren. Voorbeeld: de effecten van nieuwbouw in een woonwijk qua waterhuishouding, schaduwval en geluidsoverlast direct zichtbaar maken.

Snellere besluitvormingstrajecten

Het doet een beetje denken aan het computerspel SimCity. Het 3D virtuele schaalmodel geeft veel directer inzicht dan allerlei berekeningen en rapporten. Dit werkt gemakkelijker, sneller en bespaart kosten. Onder andere door snellere besluitvormingstrajecten en minder bezwaarprocedures. Overheden kunnen in kortere tijd betere beslissingen maken omdat zij het resultaat van de geplande aanpassingen direct voor zich zien. Of de voor- en nadelen van verschillende scenario’s snel tegen elkaar af kunnen wegen.

Eén van de beste internetbureaus

Snakeware 050 eindigde in 2017 nog op de 29e plaats in de MKB Innovatie Top 100. Het internetbureau uit Noord-Nederland kreeg bovendien in 2019 voor de vijfde keer een topnotering in de Emerce 100. En behoort hiermee tot de beste bureaus in e-business van 2019. Vorig jaar opende het bedrijf nog een nieuw kantoor met fulltime bezetting in Amsterdam. Snakeware 050 maakt geen websites meer zoals in de beginjaren vanaf 1995. Alles wat het bedrijf ontwikkeld is data driven. En daar past dit innovatieve AR-platform naadloos in.

Snakeware 050

Logo SnakewareGroningen

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Hand houdt tablet vat met daar op het Augmented Reality platform

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact