Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Live Adviesdagen

Snakeware, 50e plaats MKB Innovatie Top 100 2015

Lightcurb: via beacons relevante boodschappen de wereld in sturen

Snakeware (bureau voor digitale media) en Alledaags Mobile zijn gedreven om hun klanten op voorsprong te zetten. Hun hart ligt bij code en creatie. Zij hebben plezier in het maken van mooie digitale producties voor hun klanten.

Laagdrempelig beacon platform

Lightcurb V3 is wereldwijd ‘live’. Na één jaar ontwikkelen, vele pilots en uitgebreid testen is versie 3 van het online platform en de app live. Hiermee kan iedereen op simpele wijze, via beacons, relevante boodschappen sturen naar smartphone gebruikers in de buurt. Het MKB, instellingen en andere organisaties krijgen zo een laagdrempelig platform dat bestaat uit de online manager, de app of de code library voor integratie in bestaande apps. Hierdoor wordt de stap naar location based marketing kinderspel. Lightcurb is het eerste laagdrempelige beacon platform waarmee gebruikers via een gebruiksvriendelijke online manager, zonder programmeerkennis, boodschappen in kunnen stellen, die via beacons worden uitgezonden. Deze signalen worden op smartphones van passerende voorbijgangers getoond.

Mobiele marketing

Het platform, de online manager en de app zijn beschikbaar in het Nederlands, Engels, Frans en Arabisch. Chinees, Spaans en Duits volgen op korte termijn. Wie eenvoudig aan de slag wil met beacons is in een paar klikken klaar. Starten met mobiele marketing via beacons komt op deze manier volgens Lightcurb initiatiefnemer Ate van der Meer binnen ieders handbereik: “Het is uniek dat je met de laagdrempelige online manager, de gratis app of de code library (voor integratie in bestaande apps) direct met beacons aan de slag kunt.

Brug tussen offline en online communicatie

”Deze innovatie slaat een relevante brug tussen offline en online communicatie. Wij bieden als enige onderneming uit Nederland een open platform waar je met elk soort beacon en bestaande content in de vorm van video, webadressen, foto, tekst etc. op heel makkelijke en gebruiksvriendelijke wijze deze nieuwe vorm van mobiele communicatie op locatie mogelijk maakt.

Snakeware

Logo Lightcurb Sneek

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Dashboard Lightcurb op desktop en mobiel

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact