Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Skopei BV, 67e plaats MKB Innovatie Top 100 2017

Delen is het nieuwe vermenigvuldigen

De missie van Skopei360 luidt: ‘Eén netwerk creëren waarin bedrijven en individuen efficiënter met tijd én geld omgaan door bezit te delen.’ Skopei360 is een deel- en reserveringssysteem, waarbij onderbezetting van bedrijfsmiddelen wordt opgevangen door het extern te verhuren of te delen met personen en organisaties die toegang hebben tot een besloten netwerk (communities).

Flexibel werken

Met een dashboard functie hebben eigenaren real-time inzicht in het gebruik en de financiële consequenties. Een actualiteit van Skopei360 is het inspelen op het nieuwe flexibele werken. Tegenwoordig zijn werknemers niet meer gebonden aan een vaste werklocatie en dat vraagt om nieuwe mogelijkheden voor toegangsbeheer en -controle. Met de Skopei360 module toegangsbeheer in combinatie met Skopei360 sloten kan eenvoudig aangegeven worden wie, wanneer en waar toegang heeft.

Verschillende mobiliteitsoplossingen

Skopei360 is verder uit te breiden met een aantal modules waaronder die voor verschillende mobiliteitsoplossingen. Bijvoorbeeld de module carpoolen, waardoor het aantal lege stoelen in auto’s wordt beperkt en daardoor de kosten per rit en de uitstoot gereduceerd. Nog vriendelijker en spaarzaam is het faciliteren van de module voor de deel- en leenfiets. Ieder sleutelloos slot op de fiets is voorzien van GPS en een internetverbinding. De module koppelt de fietsen aan een reserveringssysteem. Door GPS is de positie van de fiets continu te monitoren en Skopei360 stelt gebruikers in staat om de fiets online te reserveren. Oplossingen die maatschappelijk verantwoord en duurzaam zijn.

Skopei BV

Logo Skopei Delft

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Grafische weergave mogelijkheden Skopei

Bijlagen

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact