Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Sit & Heat, 52e plaats MKB Innovatie Top 100 2016

Verwarmde zitplaatsen in het stadion

Sit & Heat, een jong en dynamisch bedrijf, produceert energiezuinige stoelverwarming. Sit & Heat heeft de focus liggen op de ontwikkeling en verkoop van producten in drie markten: voetbalstadions, de horeca en de consumentenmarkt. Na het winnen van de Jan Terlouw innovatie award is het product ontwikkeld en marktklaar.

Tot 95% energiebesparing

Energie-efficiënte stadionverwarming levert tot 95% energiebesparing op. Stadionverwarming kan in de vorm van verwarmde hoesjes of kussens op maat, ingebouwde verwarming in zachte business seats en ingebouwd in plastic kuipstoeltjes. Bij Heracles en Quick Boys zitten de supporters in de business club al op verwarmde stoelen. Ook voor de horeca levert Sit & Heat verwarmde zitplaatsen. Kussens voor terrasstoelen in elke maat en kleur te bedrukken. En extra energiezuinig, want ze schakelen zichzelf uit als je opstaat. Ook consumenten kunnen deze als (tuin)kussens in elk design en op maat bestellen.

Energiezuinig

Heaters op terrassen en in stadions warmen letterlijk de aarde op. Behalve hoge verbruikskosten en CO2 uitstoot is het effect van de heaters minimaal. Elektrische of gas heaters verbruiken tot meer dan 2500% meer energie. De warmte moet in veel gevallen een grote afstand overbruggen of waait weg.

Sit & Heat

Logo Sit & Heat Wijchen

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Stoelen in stadion

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact