Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

SimpledCard, 24e plaats MKB Innovatie Top 100 2017

Simpel beheren van kleine uitgaven

SimpledCard is een uniek systeem waarbij je zelf prepaid betaalpassen activeert, uitgeeft, beheert en toewijst aan medewerkers of teams. De betaalpassen hebben een wereldwijde dekking en zijn internationaal geaccepteerd. SimpledCard heeft zakelijk betalen drastisch vereenvoudigd en maakt een einde aan het gedoe met declaraties, voorschotten, bonnetjes en kleine kassen.

Volledig in eigen hand

De kracht zit in de combinatie van het volledige proces van uitgifte van de pas tot aan declaratie wat nu volledig in eigen hand beheerd kan worden. SimpledCard is een online dienst, Software as a Service (SaaS). SimpledCard werkt volledig bankonafhankelijk, er is geen koppeling met een krediet en je hoeft geen bankrekening te openen. Een voordeel is ook dat het voor de verantwoordelijken in een organisatie veel eenvoudiger wordt om kleine uitgaven te beheren en te administreren. SimpledCard maakt korte metten met talloze bonnetjes, betaalrekeningen, credit cards en contant geld.

Meer over SimpledCard

SimpledCard heeft de ambitie om de manier waarop er door medewerkers uitgaven gedaan worden aanzienlijk te vereenvoudigen. SimpledCard is opgericht in 2013 en sinds 2015 door MasterCard aangesteld als een Member Service Provider, dat maakt de Card ook geschikt voor online betalingen. Eén van de relaties is VacantSoleil en hun beweegreden was dat zij op zoek waren naar een gemakkelijker betaal- en declaratieoplossing voor hun reizende medewerkers. Die hebben ze gevonden in de SimpledCard.

SimpledCard

Logo SimpledCard Amsterdam

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Scherm op PC. App op mobiel en betaalpassen

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact