Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

SenseAnywhere, 21e plaats MKB Innovatie Top 100 2015

AiroSensor: om de vijf minuten gegevens over temperatuur en luchtvochtigheid

Meten is weten! Met de opkomst van Internet of Things heeft dit gezegde een nieuwe dimensie gekregen. SenseAnywhere uit Roosendaal speelt hierop in met hun draadloze netwerk- en sensortechnologie. De AiroSensor is hun nieuwste vinding. Het is een data logger die om de vijf minuten gegevens over temperatuur en luchtvochtigheid aflevert in de Cloud en tien jaar werkt op de ingebouwde batterij.

Regels

Hoezo? Regelgeving over kwaliteit van voeding en medicijnen vereisen dat op steeds meer plaatsen metingen moeten plaatsvinden. Bijvoorbeeld in koelingen en vriezers in de gezondheidszorg en horeca en tijdens opslag en transport in de distributieketen. De AiroSensor verzorgt deze metingen en datavoorziening.

Lang houdbaar

Vernieuwend? De AiroSensor is compact en gaat lang mee met zijn ingebouwde zuinige batterij. Hij is gemakkelijk te plaatsen en bij goederen te verpakken. De draadloze verbinding zorgt ervoor dat de informatie die de sensor opneemt overal eenvoudig is af te lezen. Op die manier houdt de producent zicht op de conditie van zijn product en kan hij tijdig rapporteren of maatregelen treffen als er afwijkingen zijn. Een prima instrument voor monitoring en waarborging van (voedsel)kwaliteit en veiligheid.

SenseAnywhere

Logo Sense AnywhereRoosendaal

  LinkedIn

Website

Weergave proces

AiroSensor-T-30-31

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact