Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Sanitronics International BV, 82e plaats MKB Innovatie Top 100 2018

The Revolving Toilet: zelfreinigend toiletsysteem voor de openbare ruimte

Toiletten in de openbare ruimte zijn vaak compromissen als het gaat om hygiëne, duurzaamheid, capaciteit en betaalbaarheid. Bestaande systemen maken of niet goed schoon, verbruiken veel water, kennen lange wachttijden of zijn duur.

Vele voordelen

Het Rotterdamse Sanitronics heeft met “The Revolving Toilet” een systeem ontwikkeld dat wel goed scoort op alle vier deze punten. The Revolving Toilet is een revolutionair zelfreinigend toiletsysteem voor in de openbare ruimte, waarbij niet alleen de bril, maar ook de binnen- en onderzijde van de pot en de vloer onder hoge druk gereinigd worden. Daarbij draait de achterwand met toiletpotten rond. De bril is na reiniging ook volledig droog. Door het innovatieve systeem met meerdere toiletpotten is de wachttijd voor het reinigen beperkt tot slechts 15 seconden. The Revolving Toilet kan op afstand in de gaten gehouden worden.

Tevredenheid voor iedereen

The Revolving Toilet maakt het mogelijk om voor íedere soort bezoeker een écht schoon toilet te verzorgen. Zo is dit toilet genderneutraal te gebruiken en wordt deze ook door de mindervalide bezoeker als zeer comfortabel ervaren. En ook het milieu is er bij gebaat.

Sanitronics International BV

Sanotronics logoRotterdam

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Vier fases van zelfreinigend toiletsysteem

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact